26.10.2009.

MUSLIMOVIĆ POČINJE TRENIRATI !!Zlatan Muslimović, napadač PAOK-a i naše reprezentacije, nakon pauze zbog povrede koljena sutra se vraća trenažnom procesu. Obavljena ljekarska terapija učinila je da se naš napadač osjeća jako dobro i spremno za povratak u puni tempo treninga grčkog prvoligaša. Svakako ova informacija dolazi u pravo vrijeme za našeg selektora Miroslava Blaževića koji će tako u utakmicama baraža protiv Portugala moći računati na potpuno oporavljenog po mnogima najkvalitetnijeg i najiskusnijeg napadača naše reprezentacije.

"Naše jedinstvo i kvalitet su iznad portugalskog. Uvjeren sam da uz maksimalno zalaganje i ozbiljnost na terenu možemo napraviti dobar rezultat u baražu . Bitno je da svi budemo zdravi i psihički koncentrisani i mislim da ćemo obradovati našu naciju!
" kaže Zlatan Muslimović.

Zanimljiva je i činjenica da u PAOK-u sa našim Muslimovićem igra čak sedam portugalaca. "Sam sam protiv svih." kaže uz smijeh Muslimović i dodaje "Stalno me zadirkuju, ali im ne ostajem nimalo dužan. Strah od naše reprezentacije pokušavaju sakriti smijehom i šalama."

SLJEDEĆA UTAKMICA:

SELEKCIJA:
-GOLMANI:


-ODBRANA:


-VEZA:
-NAPAD:
BIH - EP 2012 - TABELA !

BH DRESOVI !!


BELGIJA 2-4 BIH
DANSKA 0-2 BIH
NORVEŠKA 1-2 BIH
BIH 7-0 ESTONIJA
FRANCUSKA 1-1 BIH
BIH 1-1 ŠPANIJA
ŠPANIJA 1-1 BIH
BIH 3-2 TURSKA
BIH 2-1 BELGIJA
ARMENIJA 0-2 BIH
BIH 1-1 TURSKAbhrepka.ba JE POSJETILO
33952

SELEKTOR : POMOĆNICI : DOKTOR : FIZIOTERAPEUTI : OVO JE BOSNA :