beats by dre cheap

MUSLIMOVIĆ POČINJE TRENIRATI !!

[IMG]http://i38.tinypic.com/n5q439.jpg[/IMG]

Zlatan Muslimović, napadač PAOK-a i naše reprezentacije, nakon pauze zbog povrede koljena sutra se vraća trenažnom procesu. Obavljena ljekarska terapija učinila je da se naš napadač osjeća jako dobro i spremno za povratak u puni tempo treninga grčkog prvoligaša. Svakako ova informacija dolazi u pravo vrijeme za našeg selektora Miroslava Blaževića koji će tako u utakmicama baraža protiv Portugala moći računati na potpuno oporavljenog po mnogima najkvalitetnijeg i najiskusnijeg napadača naše reprezentacije.

"Naše jedinstvo i kvalitet su iznad portugalskog. Uvjeren sam da uz maksimalno zalaganje i ozbiljnost na terenu možemo napraviti dobar rezultat u baražu . Bitno je da svi budemo zdravi i psihički koncentrisani i mislim da ćemo obradovati našu naciju!
" kaže Zlatan Muslimović.

Zanimljiva je i činjenica da u PAOK-u sa našim Muslimovićem igra čak sedam portugalaca. "Sam sam protiv svih." kaže uz smijeh Muslimović i dodaje "Stalno me zadirkuju, ali im ne ostajem nimalo dužan. Strah od naše reprezentacije pokušavaju sakriti smijehom i šalama."

BH REPREZENTACIJA
http://repka.blogger.ba
26/10/2009 22:49